den gennemskuelige finger

Det virker temmelig indlysende hvad en iltmåler kan. Men det betyder ikke, at en stor del danskere ikke vil have almennyttig nytte af en måler. For der forekommer nemlig rigtig mange danskere for hvem det kan være en fordel, at indehave en iltmåler til rådighed i hverdagen, herunder KOL patienter.

KOL er en sygdom, som man ikke har indvielse for, at blive fri for når man allerførst har skaffet den. Der er dog mulighed for, at holde den lidt nede. Men for KOL patienter er det vigtigt, at være sikker på, at lungerne forsat afgiver den ilt ud i korpus, som der er behov for. Følgelig har man behov for en iltmåler, som hele tiden kan holde øje med indholdet af ilt i blodet.

Det siger sig selv, at det ikke er fedt, at være nødt til at løbe til lægen bestandigt for, at få målt indholdet af ilt i blodet. Følgelig er der behov for en måler man kan anvende derhjemme. Der eksisterer heldigvis flere af sådanne iltmåler, der kan bruges i hjemmet.

Det vigtigste når man anskaffer en måler til ilten er selvklart, at det kan donere et udfald man kan stole på. Man bør dog ikke at være bange for, at få fat i en iltmåler som giver et ukorrekt udfald. En måler til ilten skal nemlig almindeligvis igennem forskellige hashtester før den kan sælges i Danmark, såfremt du endelig er usikker på  om måleren du overvejer, at skaffe virker godt kan man hele tiden undersøge det ved, at lede på internettet.

Den mest almindelige iltmåler er et såkaldt pulsoximeter. Det smarte ved, at benytte et pulsoximeter, som måler er, at det er meget let at benytte. Alt man skal gøre er, at fastgøre det på din ene finger og så opnår man et resultat indenfor nogle minutter.

Noget som også har betydning for mange er, at indehave en måler til ilten der ikke gør ondt, at afbenytte. Det kan man også være helt rolig ved dersom man vælger et pulsoximeter. For et pulsoximeter virker ved, at sende lys gennem din finger og foretage målinger på dette. Så der behøver ikke at blive stukket  i fingeren eller noget lignende.

Leave a Reply