Hvordan virker en angelsound?

En Angelsound hjertelyds monitor fungerer på den måde, at den måler blodgennemstrømningen i dit barns hjerte. Angelsound monitoren benytter ultralyd, således dit barns hjertebanken kan høres tydeligt.

Graviditeten kan være en hård tid, men med en Angelsound hjertemonitor, kan den hårde tid forvandles til en tid med glæde, håb og sjov. Der findes ikke noget bedre end at høre sit barns hjertebanken for første gang, og her er en Angelsound monitor et helt perfekt apparat. På trods af at Angelsound monitoren er noget billigere end mange af konkurrenterne, er lyden alligevel på samme niveau, og i mange tilfælde bedre, med en Angelsound. Dette skyldes måske især de medfølgende øretelefoner, som giver et helt unikt lydbillede af dit barns hjertebanken. Udover at lyden er god når du benytter en Angelsound hjertelyds monitor, er den også nem og sikker at bruge.

Angelsound fremstilles af et selskab der har specialiseret sig indenfor dette område, og har endda også produceret meget medicinsk udstyr igennem tiderne. At Angelsound er sikker at benytte, understreges af at hjertelyds monitoren er i overensstemmelse med alle de nødvendige sikkerhedsstandarder, samtidig med at den også er CE godkendt.

Som om at det ikke skulle være nok, at du selv kan nyde barnets første hjertebanken, kan du med en Angelsound hjertelyds monitor også optage og forevige det. Dette kan gøres via det medfølgende kabel, som gør at du kan dele barnets hjertebanken med familie og venner. Send lyden på en disk eller via e-mail, og venner og familie vil straks kunne dele denne fantastiske oplevelse med dig.

Det er dog ikke kun under graviditeten at Angelsound har en nyttig funktion, således kan den også benyttes efter barnet er født. Her kan du afspille lyden af barnets hjertebanken, som vil have en rolig og lindrende virkning. Herudover har du jo også allerede gemt lyden, og derfor kan den også afspilles når barnet bliver teenager eller voksen. En Angelsound hjertelyds monitor rummer altså uanede muligheder, og er den perfekte opmuntring i hårde perioder af graviditeten.

Leave a Reply