kvalitetsforskel

 

Det kan eksistere utrolig mange grunde til, at du gerne vil kende din egen eller en andens promille. Der er også en temmelig simpel måde hvorpå man kan lokalisere denne. Med en alkotester, som mange også har kendskab til fra politiet, er det muligt hurtigt, at få et svar på om en person har sprit i blodet eller ikke.

Der er heldigvis rimelig stor forskel i kvalitet af de alkoholtester der er på markedet. Tilsvarende med så utrolig andet hænger kvalitet og pris jævnligt sammen i relation med alkoholtester. Selvom det kan være meget fristende, at vælge en billig alkoholmetre er det ofte ikke den optimale løsning.

Meget er dog afhængigt af det formål hvortil man planlægger at anvende en alkomåler. For der vil forekomme situationer hvor der kræves et endnu mere præcist svar end i andre situationer. Man bør således i forvejen være bevidste om til hvilket formål man vil benytte en alkotester.

Hvis man har et ønske om et præcist svar bør man benytte en alkoholtester med brændselscelle. Hvis der findes en brændselscelle kan din alkoholtester genoptage målingen flere gange og dermed give et mere præcist svar. Det er af den grund også kun på den måde, at du sikrer dig, at andre stoffer ikke influerer svaret. Omend andre stoffer ikke skulle give udfald kan det imidlertid alligevel være en fin ide ikke, at spise 15 minutter før man laver din test. Ligesom man ikke skal ryge 15 minutter før da det kan ødelægge dit alkometer.

Hvis man ønsker at benytte en alkotester til, at studere om man ligger indenfor grænsen af de 0,5 alkoholpromille, som det kræves i lovgivningen for, at du kan køre bil. Bør du være bevidst om, at du skal have fat i en god tester, som kan afgive et præcist svar, ellers kan du risikere at politiets tests afgiver et anderledes svar.

Det kan også være, at du mere planlægger at anvende din alkoholtester til sjov. Det kan være i forbindelse med en firmafest, hvor alle får mulighed for, at måle deres alkoholpromille. Hvis alkotesteren er til sådan et formål behøver man ikke vælge det dyreste apparat, her kan man klare sig med et uden brændselscelle. Du skal dog være bevidst om, at mange forskellige typer mad hyppigt giver udfald på disse alkoholtest.

Leave a Reply